Breaking News

Word creatief met je trouwkaarten!

Je trouwkaarten zijn een van de eerste dingen die je gasten zien, dus je wilt ervoor zorgen dat ze de toon zetten voor je grote dag. Of je nu op zoek bent naar iets strak en modern of klassiek en elegant, er zijn genoeg manieren om je stijlvolle trouwkaarten te maken. Hier zijn een paar ideeën om je op weg te helpen.

 

Verwerk je trouwkleuren

Een manier om je trouwkaarten stijlvol te maken is door je trouwkleuren erin te verwerken. Dit geeft je gasten een voorproefje van wat ze kunnen verwachten op jullie grote dag. Je kunt gekleurde lettertypes gebruiken, een gekleurde rand toevoegen, of zelfs een gekleurde foto als je echt een statement wilt maken. Zorg er alleen voor dat je niet te ver gaat – een klein beetje kleur kan heel ver gaan!

Kies een opvallend lettertype

Een andere manier om je trouwkaarten te stylen is door een opvallend lettertype te kiezen. Als je niet getrouwd bent met een bepaald lettertype, speel dan met verschillende opties tot je er een vindt die je mooi vindt. Als je eenmaal een lettertype hebt gekozen, wees er dan consistent mee in je hele reeks trouwkaarten. Dit geldt ook voor jullie save-the-dates, uitnodigingen, bedankjes en alle andere correspondentie in de aanloop naar en na jullie grote dag

Denk buiten de doos

Als je echt wilt dat je trouwkaarten opvallen, denk dan buiten de lijntjes! Er zijn geen regels als het gaat om trouwkaarten, dus wees creatief! Een uniek idee is om een foto van jou en je echtgenoot op je save-the-dates of uitnodigingen te zetten. Dit is een geweldige manier om je briefpapier te personaliseren en de gasten een voorproefje te geven van hoe jullie er samen uitzien. Je kunt ook een citaat opnemen dat voor jullie als stel betekenis heeft of zelfs wat leuke feitjes over jezelf. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het jullie persoonlijkheid en relatie weerspiegelt

Houd het eenvoudig

Soms is de beste manier om je trouwkaarten te stylen natuurlijk om het simpel te houden! Een strak ontwerp met minimale kleuren en versieringen kan net zo chic zijn als al het andere – misschien zelfs meer. Ga je voor een klassieke look, overweeg dan een traditioneel lettertype als Garamond of Baskerville in combinatie met helder wit papier. En als je iets moderners zoekt, gebruik dan een schreefloos lettertype als Helvetica of Arial tegen een lichtgrijze of ivoorkleurige achtergrond. Welke route je ook kiest, onthoud dat minder vaak meer is als het om bruiloften gaat!
Conclusie

Er zijn veel manieren om stijlvolle trouwkaarten te maken! Verwerk jullie kleuren overal in, kies een opvallend lettertype, denk buiten de lijntjes, of houd het eenvoudig voor een chique uitstraling die jullie persoonlijkheid als bruidspaar weerspiegelt. Welke route je ook kiest, met stijlvolle trouwkaarten maak je zeker indruk op je gasten!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de website van https://stijlvolletrouwkaarten.nl/ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *