Breaking News

Korting op kindermerkkleding

De zomer is officieel voorbij, tijd voor herfstkleding! Maar welke merken zijn in, hebben goede kwaliteit, willen kinderen dragen en welke merken hebben een leuke aanbieding? In deze blog zullen we ons toespitsen op twee kinderkleding merken, B. Nosy en Nono!

B. Nosy

B. Nosy is een enorm populair Nederlands kinderkleding merk die gekenmerkt wordt door zijn vrolijke kleuren en drukke printjes. Zo hebben ze panterprint, tropische print en zebraprint. Deze prints zijn in 2021 erg in voor kinderen. Het merk blijft zich constant ontwikkelen en op die manier dus ook bij de tijd. Big nosy heeft een eigenwijze uitstraling en is perfect voor kleine kinderen die deze eigenschap ook uitdragen.

Door de vrolijke printjes blijft kleding erg lang leuk en vinden kinderen zelf ook de kleding leuk die ze aan hebben. Ook is de kwaliteit van de kleding erg goed en gaan ze dus lang mee. Ook wanneer ze vaker gewassen moeten worden. De kleuren behouden erg lang hun levendige kleur.

Nono

Nono richt zich meer op meisjeskleding, ze willen graag meisjes “empoweren”.

Naast dat Nono een leuk kledingmerk is met vrolijke kleuren leuke geprinte teksten zijn ze dus ook een erg feministisch kledingmerk. Niet alleen bestelt u dus leuke kleding u ondersteund ook hun boodschap die ze uitdragen.

Naast levendige kleuren beschikt Nono ook over aarde tinten, het merk kan dus vlekkeloos overlopen in de herfstperiode.

Deze twee merken zijn momenteel in de korting bij Kixx online, oplopend tot 70%! Laat je kinderen er leuk bijlopen met goede kwaliteit kleding voor een zacht prijsje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *